Samsung na konferenciji Digital Day 2015

12.maj 2015

Samsung na konferenciji Digital Day 2015

DD pic 2014Kompanija Samsung ove godine učestvuje na konferenciji Digital Day 2015, koja će biti održana 13. maja od 9 časova u  Domu omladine, i ujedno je zlatni sponzor ovog događaja.

Tokom trajanja konferencije Digital Day 2015, svi posetioci mogu da posete Samsung Experience zonu i isprobaju Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pametne telefone, pogledaju najnoviji SUHD televizor, kao i da učestvuju u kvizu i osvoje brojne nagrade. Kompanija Samsung je korisnicima, ali i posetiocima svoje Fejsbuk strane, već pružila priliku da osvoje besplatne karte uz pomoć aplikacije, a zainteresovani su odgovarali na pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih uređaja kompanije.

Digital Day je jedinstveni događaj iz oblasti digitalnog marketinga, na kojem lokalna IT zajednica i najveći stručnjaci iz oblasti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razmenjuju iskustva i prenose znanja iz prakse svim posetiocima i učesnicima, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u prostoru Interneta stvari putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com

Tom Bowman_BBCPeta konferencija održava se pod sloganom “Show Me the Money!” i baviće se jednom od ključnih tema u onlajn marketingu – kako ostvariti najviše od uloženih sredstava. Kao i dosad predavači sa razvijenijih svetskih tržišta će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila. Učesnici konferencije prisustvovaće brojnim predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva, ali i domaćih stručnjaka iz ove oblasti digitalnih komunikacija.

Izvor: IAB Serbia

 

 

 

 

HLAS ĽUDU
HLAS ĽUDU

NOVINSKO-IZDAVAČKA USTANOVA “HLAS LJUDU” 21000 Novi Sad, Bulevar oslobođenja 81/5, e-mail: nvu@hl.rs