Prolećni uskršnji osmeh

14.apr 2015

Prolećni uskršnji osmeh

OLYMPUS DIGITAL CAMERABiblioteka u Padini, koja je ogranak Opštinske biblioteke u Kovačici, od početka godine osim uobičajenih bibliotekarskih usluga organizovala je i nekoliko značajnih akcija – edukaciono-zabavne radionice za najmlađe, večernje sustrete posvećene zaljubljenicima književnosti i sl.

Njihova zadnja akcija bila je posvećena učenicima 3. i 4. razreda padinske osnovne škole, kao i članicama biblioteke sa posebnim potrebama. Na radionici Farbamo jaja učesnici su ukrašavali uskršnja jaja koja su kasnije izlagali na izložbi Prolećni uskršnji osmeh. U organizaciji izložbe su učestvovale i članice Udruženja žena iz Padine, koje su izložile uskršnje aranžmane.

Anjička Halupa

 

A. CHALUPOVÁ
A. CHALUPOVÁ

ANJIČKA HALUPOVA (1971) Kao novinarka je počela da radi o lokalnoj radio stanici u Kovačici, kasnije je prešla na TV OK, gde je bila odgovorna urednica. Radila je nekoliko dokumentarnih filmova, emisija za decu i omladinu, članaka iz istorije Kovačice, brojnih kulturno-društvenih akcija i sl. Od 2011. godine je zaposlena u nedeljniku „Hlas ljudu“ kao novinarka – dopisnica iz Kovačice. Kontakt: chalupova@hl.rs